Android Auto YouTube kijken

Android Auto YouTube kijken


Android Auto Youtube, mirror screen, webrowser en meer!


De Android Auto Apps Downloader (AAAD) app zorgt ervoor dat jij het maximale uit Android Auto weet te halen. Alle mogelijkheden zoals YouTube video's bekijken (tijdens het rijden), je telefoon scherm bekijken (Netflix bijvoorbeeld) en bedienen via de auto en nog veel meer via Android Auto.

Android Auto YouTube bekijken


In 3 stappen naar YouTube Android Auto


Het is erg eenvoudig om YouTube te kijken op jou Android Auto scherm (werkt tijdens het rijden).

Volg deze 3 stappen:


  1. Installeer AAAD
  2. Installeer Carstream
  3. Verbind met Android in Auto

Rijd voorzichtig!Android Auto Apps Downloader (AAAD)


AAAD is een app die het erg makkelijk maakt om snel functies te gebruiken zonder al teveel kennis en aanpassingen aan jou telefoon. Download de AAAD app en installeer hem op je telefoon.


Het is een APK file uit een veilige bron (Github). Het opensource project maakt het mogelijk om alle functies die mogelijk zijn te unlocken zonder verdere kennis of het rooten van je Android smartphone. Een apk file installeren is vergelijkbaar met een app installeren uit de Google Play Store mocht je het nog niet eerder gedaan hebben dan vind je hier de uitleg voor een APK installeren.


AAAD werkt vanaf Android versie 9 maar de Android Auto app dient gedowngrade te worden

Google heeft de mogelijkheid om video's te bekijken via Android Auto met AAAD sinds 1 november 2021 geblokkeerd.

YouTube video's en de andere functies werken nog steeds via de versies van Android Auto voor 1 november 2021.


Schakel Android Auto automatische updates uit en verwijder de app

Door automatisch updates uit te schakelen voorkom jij dat een update de mogelijkheid tot het bekijken van YouTube video's wordt geblokkeerd. Door daarna Android auto in de app store te verwijderen creëer jij de mogelijkheid om een werkende versie te installeren.


Download en installeer via een APK: Android auto 6.9

Tot versie Android Auto 6.9 (17 september) is werkend getest met alle functionaliteit zoals het bekijken van YouTube video's.


Juiste 'Architecture' versie kiezen:

Hier vind je een uitgebreide uitleg over het vinden van de 'Architecture' voor jou smartphone.

De meeste smartphones werken op een ARM64-v8 architecture

Kies de versie 6.9 met een datum niet later dan 17 september.


Jij kan natuurlijk ook Googlen welke 'Architecture chipset (telefoon merk en model invullen) ' jou telefoon heeft:

CarstreamOpen AAAD en installeer Carstream op jou smartphone. Carstream was de voormalige YoutubeAuto app. De app heeft 1 doel en dat is YouTube bekijken in de auto via Android Auto. De app heeft een makkelijke interface die jij gewend bent van de officiële YouTube app. 

Verbinden met Android Auto

Nadat Carstream geïnstalleerd is kan je verbinden met de Android Auto unit. Bekabeld of draadloos verbinden als jou auto die functie ondersteund. Zo kan jij Android Auto verbinden.

Alle functies unlockenWil je nog meer functies unlocken?


Webbrowser

Gebruik een volledige webbrowser in de auto.


Mirror screen
Een volledig kopie van je telefoonscherm naar het scherm in de auto


Performance monitor

Opzoek naar extra digitale instrumenten om je auto te monitoren?


Passagier controle geven (AA Passenger)

Laat jou passagier de muziek en navigatie laten bedienen.


Widgets instellen

Kies verschillende widgets voor Android Auto


Navigeren naar contacten (Nav2Contacts)

Navigeer direct naar de contacten in jou adresboek


Webbrowser

Een volledige webbrowser voor in de auto. Ga naar de websites die je wilt om het laatste nieuws te zien of zoek snel wat op. Dit kan een leuke functie zijn voor als je in de file staat.

Mirror screen

Sommige auto komen met een eigen mirror link functie ingebouwd, is dat niet het geval dan kan jij via Android Auto. Het grote voordeel van 'mirroring apps' is dat alle mogelijkheden die jij op de smartphone hebt en gebruikt ook op je scherm van auto zichtbaar zijn. Het touchscreen van jou auto is nu dus je smartphone geworden. Zo kan jij niet alleen, zonder beperkingen, van alle mogelijkheden gebruik maken maar ook geen boete meer krijgen voor het bedienen van je telefoon.


Screen2Auto

De meeste uitgebreide optie van de 4 apps beschikbaar binnen AAAD. Met name de functie om een split screen te gebruiken zal voor vele gebruikers in de smaak vallen. Heb jij een extra breed scherm benut die dan volledig met Screen2Auto.


AA Mirror

De meest simpele oplossing die zonder complicaties en gevorderde instellingen je telefoonscherm kan weergeven op het Android Auto scherm.


AAStream / AA Mirror Plus

Opzoek naar extra opties? Dan zijn deze apps voor jou. Bepaald de favoriete apps die jij beeld hebt, welk opstart scherm en draai het scherm 90 graden als dat beter past bij jou autoscherm. 

De beste functie is toch wel dat je de screen mirror functie automatisch op kan starten.
 

Performance monitor

Wil je de prestatie van jou auto uitbreiden naar het hoofdscherm dan is dit de app voor jou. Meerdere digitale meters die jijzelf in kan stellen zijn beschikbaar op het Android Auto scherm. Ideaal voor degene die opzoek is naar meer informatie over zijn auto. 

Passagier controle geven

Wil je de controle van muziek, navigatie en het weergeven van foto's ook mogelijk maken voor de passagiers dan is de AA passenger de oplossing voor jou. Handig als je passagier een ander locatie erin wilt zetten of tijdens de file leuke foto's met je wilt delen. Als de passagier op de playlist let dan kan jij beter focussen op de weg. 

Widgets instellen

Stel elke favoriete widget in die jij wilt gebruiken. Denk aan het bedienen van je Philips Hue verlichting of je hotspot aan en uit zetten. Bepaal zelf welke widgets je wilt hebben op het scherm. Jij bent helemaal vrij in de knoppen die je aanmaakt. 

Navigeren naar contacten

Navigeer direct naar je contacten uit het adresboek via je favoriete Android Auto navigatie app. Je hoeft geen adres op te zoeken. Het werkt natuurlijk alleen maar voor de contacten waarvan jij het adres ingevuld hebt. Je hoeft nu dus geen favorieten meer in te stellen, dit werkt veel sneller.

Lees ook