Afvalpas klonen

Intermittent Fasting Schema


Een schema dat bij jou past


Maak een intermittent fasting schema op maat. Een makkelijk te volgen schema afgestemd op jou behoefte en wensen. Er zijn meerder vormen van intermittent fasting die bij jou kunnen passen. Jij wordt tijdens je fasting periode geholpen met tips voor omgaan met je eerste honger gevoelens. 

Dit zegt de wetenschap


Transformeer je lichaam op een gezonde manier met intermittent fasting. 

Intermittent fasting welk schema past bij jou?


Het beste schema dat bij jou past is geheel afhankelijk van jou situatie. Er zijn standaard schema's te vinden maar jij kan pas echt goed voorbereid aan de slag als het schema voor je op maar gemaakt is. Er relevant zijn jou werktijden en acceptatie van het intermittent fasten. Stel jou persoonlijke schema samen dat echt past!

Zoveel kan jij afvallen


Met dit Intermittent fasting schema zie jij direct hoeveel jij kan afvallen. Vul een paar vragen in en het wordt direct duidelijk hoe snel jij op een gezonde wijze jou doelen kan bereiken. De app en persoonlijke assistent helpen jou door het hele proces heen. Vul de vragen in en kom erachter hoeveel jij af gaat vallen!

Intermittent fasting schema nachtdienst


Met de methode van de app en het schema is mogelijk om aan te geven dat jij nachtdiensten werkt. Op die manier kan jij ook met onregelmatige tijden het juiste schema volgen. Stel het schema samen en jij zal direct aan de slag kunnen. Vanwege je onregelmatige tijden is een coach, die bij het schema zit, erg fijn. De coach en tips helpen je kampen met de onregelmatige tijden en honger gevoelens die daarbij kunnen komen. Stel jou schema samen voor onregelmatige tijden.

Schema voor vrouwen


Vrouwen hebben een andere verbranding en manier van afvallen dan mannen. Vooral de rekening houdend met de menstruatiecyclus. Met het zelf samengestelde schema kan jij met een gerust hart beginnen met vasten. De persoonlijke coach helpt jou met eventuele vragen en momenten waarbij je ondersteuning nodig hebt. Stel hier jou persoonlijke schema samen.

Het schema voor beginners


Als jij voor het eerst intermittent fasting uit wilt proberen dan is het juiste schema belangrijk. Duik niet zomaar in een schema maar zorg dat hij bij jou persoonlijk past. Intermittent fasting is een methode die bewezen helpt jou op een gezonde wijze af te vallen. Het versterkt jou immuun systeem en zorgt voor het ideale lichaam. De wetenschap liegt er niet om, geef jezelf daarom een goede start met het schema op maat gemaakt persoonlijk voor jou.

Waarom werkt op een ander manier afvallen niet?


Andere methode van afvallen zijn veelal een straf en beperken je inname van voedsel. Die methode hebben de meeste van ons al geprobeerd zonder succes. Intermittent fasting pakt het op een hele andere manier aan. De inname wordt niet beperkt maar het moment van eten wordt beperkt. Zodra jij er gewend aan bent wil je niet meer anders. Om op juiste wijze te beginnen en het op een gezonde wijze voor te zetten zijn alle onderdelen beschikbaar die jij nodig zult hebben. Een schema, recepten, adviezen en zelfs een persoonlijke coach die jou helpt. Wil jij succes een wetenschappelijk bewezen methode, stel dan nu jou persoonlijke schema samen